Ruukkuviljelykurssi

Ruukkuviljelykurssi etänä


Alla on kasvikohtaiset ohjeet valitsemiesi kasvien kasvatukseen. Jos sinulla on kysyttävää voit olla kurssin ohjaajaan yhteydessä puhelimitse 040 350 9151 tai alla olevan lomakkeen kautta (kysymyksiä???).

Valitettavasti ohjevideon liittäminen ei tällä kertaa onnistunut.

 

Alla on myös palautelomake jonka avulla voit antaa palautetta kurssista ja liittää siihen halutessasi myös kuvan kasveistasi.

 

Palautelomake

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

Ruukkuviljelykurssi etänä

 

Tule mukaan 4H:n ruukkuviljelykurssille kokeilemaan viidakkokurkun, kirsikkatomaatin, ruukkuherneen, kääpiöauringonkukan tai koristekurpitsan kasvatusta.

Kurssi on tarkoitettu Haapajärvisille yli 6 vuotiaille lapsille ja nuorille. Osallistujat voivat yllä olevista lajeista valita kaksi joita haluavat kasvattaa. Kurssille ilmoittautuneet saavat postin kautta tarvikepaketin joka sisältää valittujen kasvien siemenet sekä turvebriketti kasvualustan. Tarvikepaketti ei sisällä ruukkua, ruukkuna voi käyttää vaikka maitopurkkia josta on yläosa leikattu pois.

Kurssille voi osallistua 8 kurssilaista. 

Kasvatusohjeet ilmestyvät tälle sivustolle maanantaina 20.4 klo 15.00 ja kurssin ohjaaja on tavoitettavissa sivuston kautta sekä puhelimitse 20.4 klo 15-16, mikäli tarvitsee lisäohjeita. 

Ruukkuviljelykurssille ilmoittautuminen 9.4 mennessä

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.