Isosaaren sankarit

ISOSAAREN SANKARIT 8 - 12.6.2020

Koko perheen luontovisailu Siiponkosken Isosaaressa. Saaren luontopolun varrelle viedän maanantaian 8.6 klo 10 mennessä 10 tehtävälappua. Tehtävät kerätään pois perjantaina klo 12 jälkeen. Tuolla aikavälillä voi siis osallistua Isosaaren sankarit luontoviseiluun.

Tehtävälaput sijaitsevat aivan luontopolun varrella joten niitä ei tarvitse etsiä kauempaa. Jokaisessa lapussa on kysymys tai tehtävä vastausvaihtoehtoineen. Vastausvaihtoehdot on A, B , C ja D. Valitse niistä mielestäsi oikea ja merkkaa se itsellesi muistiin. Voit ottaa reitille mukaasi kynän ja paperilappun  johon merkitset oikeat vastaukset tai hyödynnä puhelintasi vastausten merkkaamiseen. Kun olet kiertänyt koko reitin sinulla on 10 kirjaiminen vastauskoodi jonka voit ilmoittaa tekstiviestillä numeroon 040 350 9151. Liitä koodin mukaan nimesi. Jos teette visailun koko perheen voimin niin ilmoita silloin vstauksessasi kuinka monta visailuun samalla vastauksella osallistui. Toki jokainen voi lähettää myös oman vastauksen vaikka teette visailun ryhmänä.

Koodi-ilmotus esim näin: AABCADBCAB, Elli Esimerkki, 3 osallistujaa

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan herkkukassi. Toinen herkkukassi arvotaaan kaikien vastauksen lähettäneide kesken.

Huomioithan turvavälit! Vältä koskettamasta tehtävälappuihin.

Muista että saari on rauhoitettu! Kulkeminen vain polkuja pitkin.

Vanha puistolaulu:  
Älä tallaa nurmikoita,
Älä puita vahingoita,
Älä riko luonnon rauhaa,
Älä mellasta ja pauhaa,
Korjaa tähteet, joita heität,
Siivoo roskat, joilla peität,
luonnon pyhättöä tätä!
Lehdet, kukat rauhaan jätä!
Säästä seinät piirroksilta,
Puut ja pensaat viilloksilta.
Varo, suojaa toisen omaa
Älä tahraa mik' on somaa!